Članci arhiva

U travnju sljedeće godine, uz Cestu hrvatskih branitelja u Preku, iznad plaže Jaz, Tommy će otvoriti hipermarket koji će se prostirati na oko 2500 metara četvornih, pišu Naši školji, portal Općine Preko.

Informaciju su portalu Naši školji potvrdili u službi za odnose s javnošću splitskog trgovačkog lanca ističući da će prvi hipermarket na zadarskim otocima imati standardnu široku ponudu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda te dodatne ugostiteljske sadržaje i veliko parkiralište sa 120 parkirnih mjesta.

Ovisno o opsegu poslovanja izvan sezone i u sezoni, kada je potreba za radnicima veća, planiraju zaposliti od 35 do 50 djelatnika.

Vijest da će Tommy graditi veliku trgovinu u Preku već je mjesecima glavna tema mnogih otočnih ćakula, jer, složit će se svi, Ugljanu i Pašmanu itekako je potreban trgovački centar s raznolikom ponudom, osobito u ljetnim mjesecima.

I načelnik Općine Preko Jure Brižić već je neko vrijeme upoznat s planovima splitskog Tommyja, ali tek je ovih dana, nakon raščišćavanja terena, postalo izvjesno da ćemo do proljeća na otoku imati prvu veliku trgovinu s iznadprosječnom ponudom.

- Drago nam je da su investitori prepoznali potrebu i priliku za gradnju jedne ovakve trgovine na našem otoku, ujedno i prve na zadarskim otocima, koja će koristiti mještanima ne samo Općine Preko nego i svih ostalih mjesta na našem otoku i susjednom Pašmanu, komentirao je Brižić.