Članci arhiva

Za potrebe rada Kluba nabavljeno je novo kombi vozilo koje će se koristiti za prijevoz djece na treninge i utakmice, kao i na gostovanja diljem Zadarske županije. Velik je to iskorak nogometnog ponosa Ugljana i Pašmana, jer je ovo prvo kombi vozilo u 25-godišnjem djelovanju Kluba, koje je već oslikano prepoznatljivim motivima oba otoka i hashtagom kluba – #2otoka1klub.

Vrijednost kombija je oko 120.000 kuna, a sredstva smo osigurali na više mjesta. Nabavu su sufinancirali Športska zajednica Zadarske županije i Zadarska županija u okviru programa aktivne zajednice u lokalnom športu, zatim Općina Preko, a dio sredstava osigurao je i sam Klub, navodi se na facebook stranici Kluba.

Kombi vozilo uvelike će nam pomoći u provođenju redovnih aktivnosti, olakšati odlaske na utakmice u operativnom i financijskom pogledu, smanjit će se troškovi gostovanja i olakšati organizacija prijevoza.

U Klub se zadnjih godina ulaže sve više, a jedno od najvažnijih ulaganja svakako je bila obnova nogometnog igrališta u Sutomišćici, čime je uvelike podignuta kvaliteta treninga te su stvoreni kvalitetni uvjeti za sve kategorije i dobne uzraste.

Svaka investicija, bilo u infrastrukturu, opremu ili rad kluba itekako je vrijedna jer svako ulaganje u klub, ulaganje je u bolji život djece i mladih na oba otoka. Ono osigurava bolje uvjete za njihovo daljnje bavljenje sportom, za ostanak u Klubu, a u konačnici i ostanak na otoku.