Članci arhiva

Tradicionalni Streetball Kali održava se i ove godine, u periodu od 7. do 12. srpnja s jednom sitnom iznimkom – dan pauze u subotu 8. srpnja.

Streetball Kali ima dugu povijest koja se produžila i do ove godine pa nam se sprema 19. turnir za redom. U početku je turnir bio ‘siromašno’ organiziran i održavao se samo preko dana, ali s godinama se znatno podizala organizacija turnira te su se uvodile različite inovacije. Kao rezultat, Streetball Kali je jako brzo odjeknuo otokom, Zadrom i okolicom Zadra.

Ove godine sprema se bogat program s mnoštvom ekipa, revijalnih utakmica, lutrijom i ostalim sportsko-zabavnim sadržajima. Što se tiče noćne zabave, prvi dan turnira zabavljat će vas Dino Petrić i BAND do ranih jutarnjih sati, a finalni dan turnira na rasporedu je glazba Tempo benda iz Zadra do prve sunčeve zrake. Ostale dane za zagarantiranu zabavu pobrinut će se DJ.

Spremaju se i nagrade za najbolje 4 ekipe:
1.mjesto 4000kn + pehar + medalje
2.mjesto 2500kn + pehar + medalje
3.mjesto 1500kn + pehar + medalje
4.mjesto 500kn

Te pojedinačne nagrade za najboljeg strijelca,igrača i fair play ekipu.

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da dođu u Kali i podrže ovaj tradicionalni turnir u uličnoj košarci, a kao što je i poznato svake godine ni ove neće nedostajati poznate kualjske kuhinje!

U prodaju su puštene i nove Streetball majice, a mogu se kupiti na četiri mjesta u Kalima po cijeni od 60 kuna po komadu:
PZ MASLINA (muške,ženske i dječje)
CAFFE BAR BUBALO (muške)
CAFFE BAR RIVA (muške i ženske)
BEACH BAR MAVRA (muške i ženske)
Majice su modernizirane sa dvije slike, osvježene su buoje i slim fit su kroja. Novitet za ovu godinu su i ženske majice.