Članci arhiva

 

Proteklog vikenda 30. rujna, grad Pag je bio domaćin 6. Prvenstva Jadranskih otoka u stolnom tenisu na kojem je sudjelovalo 107 natjecatelja što je rekordan broj dosadašnjih prvenstava.

Natjecatelji su stigli sa šest otoka: Korčule, Zlarina, Ugljana, Krka, Raba i Paga.

Stolnoteniski klub Kali učestvovao je s 11 predstavnika: Antonija Grzunov, Marko Vlatković, Domagoj Kolega, Nikola Kolega, Petra Vlatković, Ena Zelenčić, Tina Kolega, Andrijana Kolega, Roko Kurtin, Marko Longin i Leon Gobin.

Od naših natjecatelja u seniorskoj konkurenciji srebrnu medalju osvojila je Antonija Grzunov. Kod početnika Leon Gobin bio je brončani, kao i kod početnica Tina Kolega.

Natjecalo se u 15 kategorija i to: muški i ženske u kategorijama početnici, najmlađi i mlađi kadeti, kadeti, juniori, seniori te u muškoj kategoriji veterani, stariji veterani i parovi.

Sportska dvorana OŠ Jurja Dalmatinca bila je puna do posljednjeg mjesta, a natjecanje je prošlo u odličnoj sportskoj atmosferi i napetim susretima.

Nakon završenog natjecanja dodjela medalja organizirana je u hotelu „Frane“ nakon čega je za sve natjecatelje upriličena večera i druženje.

Pokrovitelj ovogodišnjeg 6. Prvenstva Jadranskih otoka je Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Turniru je prisustvovao i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš.