Članci arhiva

Dva tjedna uoči Kualjskih maškara 2018. otvara se i radiona u Batalaži gdje će se izrađivati karnevalaska lutka ili krnevua'. Uz izradu krnevuala, tradicionalno u Batalaži večernji meni koji pripremaju domaći kualjski kuhari i ponuda raznog pića. Spremajte se za maškare poručuju iz udruge Kualjska mladost, jer - bit će ludnica!

Novosti iz udruge: ove godine osim fotografija, Karneval će ovjekovječiti i dva drona.

Podsjećamo, Kualjske Maškare će se održati od 2. do 4. veljače.

Vikend će biti idealan za zabavu pod maskama. Kualjska mladost odlučila je pozvati kraljicu i kralja zabave. U petak 2. 2. zabavljati će vas Maja Šuput, a u subotu 3. 2. za štimung će se pobrinuti Mladen Grdović!

- Otvorenje radione je predviđeno za Subotu 20.01. kroz popuodnevne ure, a navečer će biti nešto na meniju i naravno tulum otvorienja maškar. Imamo i jedan novitet za suame maškare. Ovu godinu će se Subota i Nedilja snimati i slikivati sa 2 drona, tako da će sve maske i sva ta ludnica, povorka, osuda i spaljivanje krnevuala ovu godinu biti ovjekovječena. Eto, tieško da ima bolje pozivnice za ovogodišnje maškare, spriemajte se, ostalo je još nekih 15 tak dan... Svi ste pozvani! Biti će ludnica! - udruga Kualjska mladost