Članci arhiva

Jubilarni, dvadeseti po redu Streetball Kali turnir u košarci održat će se ovo ljeto od subote, 21. srpnja do srijede, 25. srpnja, najavili su iz udruge Kualjska mladost.

STREETBALL KALI prvi puta je održan u ljeto 1999. godine na inicijativu par zaljubljenika ulične košarke i od tada se taj turnir već tradicionalno održava svaku godinu. Turnir je prvobitno bio orijentiran na mjesto Kali i odmjeravanje snaga u košarci između društava kojih u Kalima ima podosta na poznatom kualjskom terenu „Domu“. Da odmah spomenemo teren se renovirao prije 2 godine, i za nekoga tko još nije upućen, sada je teren puno veći nego prije, a koš se nalazi na suprotnoj strani. S vremenom je organizaciju turnira preuzela udruga Kualjska mladost i turnir je postao sve bolji i organiziraniji, a o njegovoj kvaliteti govori sve veća posjećenost i gledanost, te prijava klubova koji nisu iz Kali.

Tako je Streetball Kali postao jedan od središnjih i prepoznatljivih ljetnih događaja mjesta Kali, koji ove godine slavi 20-ti rođendan!

Ove godine, jubilarni 20. Streetball Kali se održava od 21. do 25. srpnja, prva 3 dana tunira je razigravanje po skupinama, u utorak prezadnjeg dana turnira su na rasporedu četvrtfinalne utakmice, a u srijedu zadnjeg dana tunira čekaju nas polufinala, borba za treće mjesto i VELIKO FINALE.

U sav taj petodnevni prgram će biti uključene brojne revijalne utakmice, brojna iznenađenja i za djecu i za odrasle, uz brojni popratni sadržaj, a ko i uvik u Kalima, ića i pića faliti neće!

Biti će tiskane i nove posebne majice za 20 godina Streetballa koje će se kao i svake godine moći kupiti u prodaji 2 do 3 tjedna prije samoga početka turnira.

Ovim putem Vas još jednom pozivamo da se prijavite na ovogodišnji, 20. po redu Streetball Kali i uveličate jubilarni turnir!

A isto tako, pozivamo i Vas koji nećete sudjelovati u samome turniru da dođete dati što veću podršku ekipama i usput se dobro zabaviti.

Završni dan Streetballa u srijedu 25. srpnja

Kao i svake godine završni dan (25.Srpnja, Srijeda) posvećen je svim sudionicima Streetballa: organizatorima, igračima i naravno svim našim dragim gledateljima i gostima. Organizatori uvijek pripreme neka iznenađenja kao što su lutrije, razna nagradna natjecanja i veliku feštu za kraj turnira do ranih jutarnjih sati.
Za žestoku atmosferu na Domu, ove godine će se pobrinuti LIDIJA BAČIĆ!!!

Prijaviti se možete u fb inbox udruge Kualjske mladosti ili na broj 099 317 9180