Članci arhiva
KUALJSKO-UGLJUNSKI KADROVI: Novi spot Marka Končurata „Da si kraj mene“ nas trenutno vraća u opušteno ljetno stanje uma kroz kadrove uskih kaljskih kala i mirne pješčane uvale "Suha" na sjeverozapadnoj strani otoka Ugljana.
 
Nakon debitantskog singla Bolero koji na YouTube kanalu ima preko 133 tisuće pregleda, Marko nas ovim spotom podsjeća na ljeto i uspomene koje ožive bez obzira na godišnje doba svakim mirisom, pogledom na more ili šumom valova. Emotivan spot je sniman na otoku Ugljanu u Kalima i u skrovitoj pješčanoj uvali okruženoj predivnom prirodom. 
 
U glavnoj ženskoj ulozi se odlično snašla mlada arhitektica Mateja Tortić koja je blistala u kreaciji poznatog domaćeg dizajnera Ivana Alduka. 
 
Marko se aktivno bavi stomatologijom, a osim šire publike i njegovi pacijenti jako pozitivno reagiraju na pjesme za koje sam piše glazbu i stihove:
- Svi imamo više dimenzija ovisno o tome na čemu odlučimo raditi, a moji pacijenti i kolege iskreno podržavaju ovaj kreativan dio mene. Vjerujem kako im je zbog toga čak ugodnije jer upoznaju moju intimu kroz glazbu koju stvaram.
 
Pitoreskno mjesto Kali je igralo veliku ulogu u spotu i dalo mu dodatnu autentičnost, kako pojašnjava Zadranin Tomislav Pancirov koji je zaslužan za spot:
- Predivne stare kamene kuće sa šarenim škurama u uskim kalama prenose onu intimu zajedništva koja se izgubila u današnjem užurbanom životu, prazna uvala i cesta dale su osjećaj potpune usamljenosti koji imamo kada kraj nas nisu osobe koje volimo što je za mene bit ove pjesme.