Članci arhiva
Subotnji ogled u sklopu 19. kola ABA lige između Zadra i Cibone igra se u neobičajno  vrijeme s početkom u 21.00 sati. Stoga velikom broju navijača s otoka to predstavlja  problem zbog odlaska svojim domovima nakon ogleda jer posljednji redovni trajekt linije  Zadar – Preko polazi u 23:00 sata. Na stranicama KK Zadra kažu da su zaprimili popriličan broj upita može li se na neki način izaći u susret svim navijačima koji će sa otoka Ugljana i Pašmana doći podržati domaću momčad u ovoj derbi utakmici.
Stoga su u suradnji s Jadrolinijom  pronašli riješenje za sve one koji žele prisustvovati utakmici. Jadrolinija je na zamolbu zadarskog kluba pristala izaći u susret svim otočanima pomicanjem posljednje redovne linije iz Gaženice za Preko u subotu, 09. veljače sa 23:00 sata na 23:15. 
Hvale vrijedan potez Jadrolinije a i KK Zadra koji sluša zahtjeve svojih navijača iz otoka. U KK Zadru vjeruju da će se zbog ovakvog ustupka na derbi utakmicu odazvati još veći broj navijača kako bi bodrili svoj najdraži klub.