Članci arhiva

U subotu 23. ožujka održano je Regionalno Prvenstvo Južne Hrvatske u mažoret plesu u Marini kod Rogoznice. Natjecalo se 130 mažoretkinja u dvije kategorije Prvi i Viši Korak za dob od 4 do 25 godina.

Natjecanje je za početnice kojima se nastoji popularizirati mažoret ples i motivirati buduće natjecateljice kroz ova jednostavna natjecanja.

Ovo je individualno natjecanje i djevojčice i djevojke se zapravo natječu same protiv sebe, a ne protiv ostalih mažoretkinja, nastojavši osvojiti što više bodova i odrađenu medalju.

Zlato za Leonu Longin, Ivonu Sorić i Neru Mišlov

Natjecale su se mažoretkinje otoka Ugljana i Pašmana u kategoriji Prvi Korak te smo tri zlata donijele u Kali koje su zaslužno osvojile: Leona Longin, Ivona Sorić i Nera Mišlov.

Srebro su osvojile: Monika Blaslov, Beata Vidov, Aurora Halilović, Hana Kolega i Alisa Grzunov. Bronce su osvojile: Sofija Kurtin i Petra Kolega.

Za otok Pašman osvojeno je srebro: Elena Pedišić iz Banja i bronce: Rahela Ljubanović i Rebeka Bašić iz Dobropoljane.

Trenerica Željka Vitlov zahvaljuje se i pomoćnoj trenerici Izabeli Bobić sa otoka Pašmana na pomoći u ovoj kategoriji natjecateljica.

Za sad smo zadovoljni sa ovim izlaskom na natjecanje te smo sretne stigle i ponosno na naš otok, kazala je trenerica Željka Vitlov.

Zahvalili bi se Općini Kali i Zadarskoj županiji na podršci što su nam omogućile odlazak na natjecanje.
Idući mjesec putujemo u Jastrebarsko gdje juniorke i seniorke odlaze na Državno prvenstvo RH na tri dana izborit što bolji plasman kako bi se uspjele plasirati na odlazak u Francusku.