Članci arhiva

Iz udruge Kualjske ribarske noći pozivaju na sastanak zainteresirane za zakup prostora za postavljanje štanda s ugostiteljskom ponudom na Kaljskim ribarskim noćima - Tunuari. Sastanak je zakazan u općinskoj vijećnici u Kalima u nedjelju 19. svibnja u 18:00 sati. Na sastanku će se raspravljati o rasporedu, raspodjeli i uređenju šankova na fešti.

Podsjetimo, tradicionalna manifestacija Kualjske ribarske noći - Tunuara ove godine održat će se od četvrtka 18. do subote 20. srpnja, najavili su iz udruge Kualjske ribarske noći i TZ Kali.

Tunuara 2019. započinje u četvrtak 18. srpnja večernjim natjecanjem u kuhanju brudeta koje se nastavlja zabavnim programom uz nastup dalmatinskih klapa.

U petak 19. srpnja ujutro otvara se znanstveno-stručni skup u ribarstvu, a kasno popodne je na programu gastro ponuda ribljih specijaliteta pod sloganom "Jedi što vrijedi", veslačko natjecanje ribarskih čamaca i ribarske igre. Večernja zabava u petak od 22 sata uz grupu Crvena jabuka.

U subotu 20. srpnja program počinje u 13 sati čuvenim defileom ribarskih brodova, a od 17 sati je na programu gastro ponuda ribljih specijaliteta "Jedi što vrijedi". Nakon večernjeg nastupa mažoretkinja u 20 sati, slijedi koncert zabavne glazbe splitskog sastava TBF od 22 sata.