Članci arhiva

14. lipnja djeca koja pohađaju dječji vrtić "Srdelica" u Kalima imala su završnu priredbu povodom završetka pedagoške godine. Završna priredba održana je u dvorištu dječjeg vrtića u prisutstvu roditelja, članova obitelji i gostiju. Djeca su pjevala, recitirala, plesala i tijekom priredbe bila spontana i radosna kako samo djeca znaju biti. Devetero predškolaca dobilo je i diplomu, odnosno pohvalnicu.

Nakon priredbe počastili smo se svi zajedo fritama, sladoledom, sokovima, kavom i ostalim slasticama.

Djeci koja su upisana u prvi razred osnovne škole želimo puno sreće i uspjeha u budućem školovanju. Nadamo se da će se s lijepim uspomenama sjećati dana provedenih u našem vrtiću.

Vrtić "Srdelica" će ovog ljeta biti otvoren do kraja srpnja

U pedagošku godinu 2019./2020. u dječji vrtić "Srdelica" upisano je 49-ero djece. Od toga u jaslice 14, a u mlađu skupinu 21 dijete i u stariju skupinu 14 djece.

Anketom o opciji rada vrtića tijekom ljetne sezone koja je provedena u DV Srdelica, 17-ero roditelja se izjasnilo da bi im odgovaralo da vrtić radi tijekom ljetnog mjeseca srpnja. Za rad dječjeg vrtića u mjesecu kolovozu izjasnio se jedan roditelj, a za rad vrtića i u srpnju i u kolovozu, dakle čitavo ljeto, izjasnilo se troje roditelja.

Budući da je najviše roditelja zainteresirano da dječji vrtić radi i tijekom mjeseca srpnja, Upravno vijeće je jednoglasno donijelo odluku da vrtić nastavi s redovnim radom do 31. srpnja.

Radno vrijeme će biti 10 sati dnevno, odnosno cjelodnevni rad od 6:30 do 16:30 sati.

Svoj djeci želimo ugodno ljeto, puno kupanja i uživanja u ljetnim avanturama!

Zvjezdana Blaslov, ravnateljica DV "Srdelica" Kali