Članci arhiva

Drage naše mještanke i mještani, kao što i sami znate udruga Kančuolica je uvijek spremna za akciju..party, Advent, Šušur, humanitarni koncert, pečenje kolača, podršci Udruge mladih.. No, ovaj put imamo neizmjernu potrebu za apel svima vama i nama..

Znate i sami da je situacija postala ozbiljna i da virus koji se širi ne bira godine(iako su stariji najugroženiji), no ta dobna granica se spušta.. Ovim putem vas molimo u ime nas koje smo spremne na sve da ozbiljno, odgovorno shvatite da smo svi ugroženi..

Da kad trebate ući u Tommy, Sonik, dućan na Mulu, mini market, dućan na domu čujete glas trgovkinje koja vam je rekla da ne ulazite u grupi i da dezinficirate ruke.. jer ta trgovkinja je naša/vaša prijateljica, susjeda, rođakinja, teta, strina i tu je da vam omogući da kupite kruh i sve ostalo potrebno za naš život i da nju čeka njezina obitelj kod kuće.

Nadaleko smo poznati po našim maškarama i kreativnosti u realizaciji njih, zato se ne rugajte osobi u vašem mjestu koja je stavila masku na lice.. jer vam je možda ona u tom trenutku spasila život !!!  Zavucimo se u kuće, u naše dvorište(time smo blagoslovljeni na otoku) , mahnite susjedi i zamislite da iako ste preko ograde kako pijete kavu,ne činite tulume na Pelegrinu niti po maslinicima jer nismo zato ostali bez posla i obaveza!!! Neka nam cilj bude da ovo ljeto svi zajedno proslavimo zdravlje i život na Streetball-u, na ribarskima, u našim dragim kafićima, da ludujemo s Vjekom i Munitom!!

 

OSTANITE DOMA I SHVATITE OVO OZBILJNO!!

 

Članice UDRUGE KANČUOLICE