Članci arhiva

Ribarska zadruga Omega 3 iz Kali prošlog je tjedna donirala Općoj bolnici Zadar iznos od 50 tisuća kuna za zaštitnu opremu za borbu protiv koronavirusa.

Kaljska zadruga Omega 3 se ovom velikodušnom donacijom pridružila nogometašima poput Luke Modrića, Šime Vrsaljka i ostalim sportašima, poduzetnicima, Gradu Zadru, Općini Vir, zadarskim tunolovcima i drugim građanima koji ovih dana doniraju novac i žele pomoći u nabavi respiratora i ostale zaštitne opreme za bolnicu u ovim teškim vremenima.

Nažalost, imamo problema kod nabave opreme, ne samo za bolnicu. Cijene je na tržištu tih proizvoda porasla, a problem je i s dostavom opreme – kazao je ravnatelj zadarske bolnice Željko Čulina.

Poziv sljedećeg sadržaja s podacima kako uplatiti donaciju objavljen je na web stranici Opće bolnice Zadar:

Poštovani,

ukoliko ste voljni pomoći Općoj bolnici Zadar doniranjem financijskih sredstava, proizvoda, usluga ili radova vezano za poboljšanje kvalitete medicinske skrbi na području Zadarske županije, molimo Vas da na adresu Opće bolnice Zadar – Ured ravnatelja pošaljete ispunjeno pismo namjere (u donjem linku) kako bi se donacija mogla realizirati.

Iznimno, zbog većeg broja zahtjeva za novčanim donacijama namijenjenim za suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 donacija se može izvršiti bez prethodno opisane procedure direktnom uplatom na račun Opće bolnice Zadar:

IBAN: HR5924020061100879223
SWIFT/BIC: ESBCHR22
Opis plaćanja: Donacija za borbu protiv COVID-19
Model plaćanja: 99