Članci arhiva

Ministarstvo turizma i sporta uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi se prikupili podaci o zainteresiranim osobama / iznajmljivačima za cijepljenje protiv koronavirusa, pa je Turistička zajednica Općine Kali zamolila sve zainteresirane da se prijave najkasnije do srijede, 5. svibnja

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim Županijskim zavodima za javno zdravstvo, koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način, o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni.

Cijepljenje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu (iznajmljivači) također je jedan od prioriteta nakon što se dovrši cijepljenje u većim tvrtkama gdje su i veći rizici od širenja zaraze.

Turistička zajednica moli iznajmljivače da se jave u turistički ured Kali na broj: 023/281 406, mob.: 098 1749 628 ili mail: iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.