Članci arhiva

Bilo je veselo na završnoj svečanosti povodom kraja pedagoške godine u petak, 10. lipnja u dvorištu dječjeg vrtića "Srdelica" u Kalima. Vrtićka djeca svojim nasutpom i koreografijom razveselila su prisutne roditelje, članove obitelji, odgojiteljice i ostale goste.

Završnu priredbu dječji vrtić "Srdelica" tradicionalno organizira u lipnju uoči ljetnih praznika, iako će za djecu ostati otvoren tijekom čitavog ljeta, do jeseni kad počinje nova pedagoška godina. 

Na priredbi najprije je nastupila imala mlađa mješovita skupina od 3 do 6 godina koju vode odgojiteljice Marija Grdović i Lidija Dražić. Nastupali su sa recitacijama:"Srdelice" i "Vrtiću baj, baj" te sa dvije pjesme.

Starija skupina pod vodstvom odgojiteljice i ravnateljice Darije Valjin izvela je par recitacija i nekoliko plesnih točaka.

Naši predškolci koji su se oprostili od vrtića ovog petka, jer od jeseni sjedaju u školske klupe su, od djevojčica: Roberta Strižić, Monika Končurat, Zara Vitlov, Ana Lukin, a od dječaka: Duje Vidov, David Vitlov, David Mijatović, Petar Grzunov, Lovre Mavra i Manuel Majpruz iz Kukljice.

Nakon završenog programa djeca su dobila sladolede, grickalice, sok, a odrasli kavu uz nezaobilazne prvoklasne fritule naše mještanke Anite Vučko.