Članci arhiva

Ministarstvo poljoprivrede istovremeno je objavilo dva Savjetovanja s javnošću za Prijedlog Pravilnika o provedbi mjere I.9. „Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti“ okružujućim mrežama plivaricama.

Oba savjetovanja su otvorena od 29. ožujka do 12. travnja 2023.

 Predmet potpore je naknada ovlaštenicima povlastica za ribarsko plovilo i članove posade ribarskog plovila za kojeg je ta povlastica izdana za privremenu obustavu.

Sredstva javne potpore za provedbu mjere temeljem ovoga Pravilnika osiguravaju se iz proračuna Europske unije i državnog proračuna Republike Hrvatske, od čega Europska unija sudjeluje sa 70 posto, a Republika Hrvatska sa 30 posto udjela.

Savjetovanje s javnošću za Prijedlog Pravilnika o provedbi mjere I.9. „Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti“ okružujućim mrežama plivaricama – srdelarama u 2022. godini objavljeno je na poveznici:

https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=23758

Savjetovanje s javnošću za Prijedlog Pravilnika o provedbi mjere I.9 „Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti“ okružujućim mrežama plivaricama – srdelarama za siječanj/veljaču 2023. godine objavljeno je na poveznici:

https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=23760