Članci arhiva
Preventiva, kvalitetna organizacija i dobra opremljenost od iznimne su važnosti u borbi protiv požara, u svim dijelovima županije, a posebno na otocima. Dobrovoljno vatrogasno društvo Kali- Kukljica, uz dva postojeća, dobilo je još jedno vatrogasno vozilo.
 
Naime, DVD „Pljusak“ Nin, na prijedlog zapovjednika Vatrogasne zajednice Zadarske županije Mateja Rudića i predsjednika Željka Šoše, doniralo je vatrogasno vozilo DVD-u Kali – Kukljica. Vozilo je, u ime DVD-a Kali – Kukljica preuzeo načelnik Stožera civilne zaštite Kali, Frank Mišlov.
 
„Zahvaljujem, u ime općine Kali i općine Kukljica,  DVD-u „Pljusak“ i Vatrogasnoj zajednici Zadarske županije na ovoj vrijednoj donaciji, koja još jednom potvrđuje vatrogasnu solidarnost, vozilo je itekako dobrodošlo, turistička sezona je pred vratima, kao i ljetne vrućine, kad su pri visokim temperaturama mogućnosti izbijanja požara znatno povećane. Brza intervencija od velike je važnosti, a u tom smislu preventivna zaštita, kao i briga o otocima, koji su odvojeni od kopna, ima posebno značenje“ – istaknuo je načelnik Stožera civilne zaštite općine Kali, Frank Mišlov.
                                                                                                                                  
 
Stožer civilne zaštite općine Kali
Načelnik Frank Mišlov