Članci arhiva

Općina Kali traži pet radnica za prijem u radni odnos na određeno vrijeme od 6 mjeseci za pomoć starijim i nemoćnim osobama iz Kali u sklopu projekta „Zaželi u Općini Kali”, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda. 

Natječaj je otvoren do petka, 20. siječnja 2023., a tekst natječaja i obrasci za prijavu objavljeni su na web stranici Općine Kali.

Mogu se prihaviti nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a

Minimalna plaća iznosit će 700,00 eura bruto (5.274,15 kn), odnosno 560,00 eura neto (4.219,32 kn) ne uzimajući u obzir porez i doprinose na plaću.

RADNICA ZA PRUŽANJE USLUGE POTPORE I PODRŠKE STARIJIM OSOBAMA I OSOBAMA U NEPOVOLJNOM POLOŽAJU

Broj traženih radnica: 5 radnica

Trajanje radnog odnosa: 6 (šest) mjeseci

Mjesto rada: Područje Općine Kali

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme

Opis poslova: dostava namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni i osobnom izgledu, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima i druge poslove vezane uz skrb starijih osoba.